Ανθός Αλατιού FleurDeSel


Ανθός αλατιού – Αφρίνα

Ανθός αλατιού Fleur De Sel αφρίνα

… εις τον αφρό της θάλασσας, εκεί βρίσκεται το μοναδικό προϊόν μας, ανθός αλατιού Fleur De Sel αφρίνα. Τόπος καταγωγής του θεωρείται η γαλλική Guerande. Είναι ο βασιλιάς του αλατιού καθώς συλλέγεται αποκλειστικά με το χέρι από την επιφάνεια του νερού.

Οι αλυκές Μεσολογγίου προσφέρουν απλόχερα αυτό το δώρο της φύσης, τον ανθό αλατιού Fleur De Sel αφρίνα σε όλους μέσω της εταιρείας “Xiros αλάτι Μεσολογγίου”, σε γυάλινη ιδιαίτερη συσκευασία των 200gr. Συνοδεύει άψογα ψητό κρέας ή ψάρι, σαλάτες και λαχανικά.

Λόγω του ότι διαλύεται πιο γρήγορα από το κοινό αλάτι, ο ανθός αλατιού Fleur De Sel αφρίνα καλό είναι να προστίθεται στο φαγητό λίγο πριν το τέλος του μαγειρέματος, για να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση και νοστιμιά.

Ο ανθός αλατιού Fleur De Sel αφρίνα έχει κάτασπρο χρώμα, κρυσταλλική και αφρώδη μορφή ενώ η υγρασία που διαθέτει του χαρίζει μοναδική υφή. Είναι πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και μέταλλα.

Είναι γνωστό ότι αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς προτιμήσεις των διασημότερων σεφ παγκοσμίως.

Η εταιρεία μας “Xiros αλάτι Μεσολογγίου” φέρνει τον ανθό αλατιού Fleur De Sel αφρίνα στο πιάτο σας, δίνοντάς σας την δυνατότητα να δοκιμάσετε αυτή την υπερτροφή και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας. Συνδυάστε νοστιμιά και υγεία!

Διατίθεται σε συσκευασία 250gr