Μέτριο αλάτι σε σακουλάκι


Μέτριο αλάτι σε σακουλάκι Xiros αλάτι Μεσολογγίου ΙΚΕ

Μέτριο αλάτι σε σακουλάκι Xiros αλάτι Μεσολογγίου ΙΚΕ

Μέτριο αλάτι σε σακουλάκι Xiros αλάτι Μεσολογγίου ΙΚΕ

Μέτριο αλάτι σε επαγγελματική συσκευασία κοσκινισμένο υψηλής καθαρότητας με ομοιόμορφη μεσαίου κόκκου κοκκομετρία. Η διαδικασία του κοσκινίσματος, μια απολύτως φυσική διεργασία, γίνεται με επαγγελματικά μηχανήματα κοσκινίσματος για το διαχωρισμό του αλατιού σε διαφορετικά μεγέθη κοκκομετρίας.

Το ανεπεξέργαστο φυσικό θαλασσινό αλάτι εμπεριέχει όλα τα πολύτιμα ιχνοστοιχεία του θαλασσινού νερού όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο σε ιδανική αναλογία που χρειάζεται  ο οργανισμός μας για να λειτουργήσει σωστά.

Οι κρύσταλλοι του αλατιού λιώνουν εύκολα και κατανέμονται ομοιόμορφα στις τροφές. Είναι ιδανικό για το μαγείρεμα, τις ζύμες, τις σαλάτες και τα dressing.

Δατίθεται στις παρακάτω συσκευασίες:

500gr
1kg
5kg
10kg
25kg
Επίσης το μέτριο ανεπεξέργαστο αλάτι Xiros διατίθεται σε συσκευασία βαζάκι 180gr.

Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, που περιέχονται στο κοινό αλάτι.
Δεν έχει υποστεί  προσθήκη συνθετικού ιωδίου, περιέχει το ιώδιο που περιέχει το θαλασσινό αλάτι, που αναγνωρίζει και απορροφά ο ανθρώπινος οργανισμός.

Το αλάτι μας είναι 100% ελληνικό θαλασσινό αλάτι  το οποίο προέρχεται μόνο από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισυσσωματικά τα οποία περιέχονται στο κοινό αλάτι.