Προϊόντα


Τα προϊόντα μας!!

Ανθός αλατιού, μύλος αλατιού, αλάτι σε φιάλι, αλάτι ψιλό, αλάτι μέτριο, αλάτι χονδρό.

Πρόκειται για φυσικούς κρυστάλλους αλατιού που παράγονται αφού εξατμιστεί το θαλασσινό νερό χωρίς οποιαδήποτε επεξεργασία, ραφινάρισμα ή προσθήκη χημικών ουσιών. Περιέχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία απαραίτητα όπως κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο κτλ, για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Τα οφέλη του γνήσιου αλατιού είναι πολλά. Το ανεπεξέργαστο αλάτι περιέχει νάτριο και επιπλέον 91 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία σε ιδανική αναλογία. Αποτελεί σημαντική πηγή απαραίτητων μετάλλων και ιχνοστοιχείων που χρειάζεται το σώμα μας για να λειτουργήσει σωστά. Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, σταθεροποιεί τον καρδιακό παλμό και ρυθμίζει την πίεση του αίματος.

Ο λευκός θησαυρός της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου συσκευασμένος στο εργαστήριο Xiros Αλάτι Μεσολογγίου ΙΚΕ.

Το αλάτι λαμβάνεται μέσω της αποξήρανσης του θαλασσινού νερού.
Στις  συσκευασίες έχει γίνει διαχωρισμός σε διαφορετικά μεγέθη κόκκου. Η διαδικασία του κοσκινίσματος μια απολύτως φυσική διεργασία γίνεται με επαγγελματικά μηχανήματα κοσκινίσματος για το διαχωρισμό του αλατιού σε διαφορετικά μεγέθη κοκκομετρίας.

Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε αλάτι άριστης ποιότητας και γεύσης, της δικής σας επιθυμητής κοκκομετρίας  διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά του.

Πολλές επιλογές διαφορετικής κοκκομετρίας ίδιο αποτέλεσμα.

Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισσυσωματικά τα οποία περιέχει το κοινό αλάτι. Δεν έχει υποστεί επεξεργασία ιωδίωσης (προσθήκη συνθετικού ιωδίου). Περιέχει το ιώδιο που είναι απαραίτητο για τον ανθρώπινο οργανισμό. Δεν αναμειγνύεται με άλλης ποιότητας αλάτι και προέρχεται αποκλειστικά από τις αλυκές Μεσολογγίου.