Μύλος αλατιού


mylos-alatiou-xiros

Μύλος αλατιού Xiros Αλάτι Μεσολογγίου

Μύλος αλατιού Xiros Αλάτι Μεσολογγίου 85gr

Ο μύλος περιέχει χονδρό ανεπεξέργαστο αλάτι.  Στα παλαιότερα χρόνια, συνήθιζαν, κυρίως οι γυναίκες, να τρίβουν το χοντρό αλάτι στο χειρόμυλο. Σήμερα, η εταιρεία μας με τη συσκευασία, Μύλος αλατιού Xiros Αλάτι Μεσολογγίου 85gr, σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε  το παραδοσιακό με το σύγχρονο.

Το φρέσκο τριμμένο αλάτι που σας προσφέρει ο μύλος αλατιού, απελευθερώνει το άρωμα τις θάλασσας και τη ζεστασιά του ήλιου στο πιάτο σας.

Είναι ιδανική συσκευασία για τις γευστικές σας δημιουργίες αλμυρές αλλά και γλυκές (σοκολάτα με αλάτι). Διατηρεί μέχρι τον τελευταίο κόκκο τη φρεσκάδα του θαλασσινού αλατιού.

Προσθέστε φρεσκοκομμένο αλάτι με το Μύλο αλατιού στα φαγητά σας και απογειώστε τα! Δώστε νοστιμιά και γεύση στη κουζίνα σας.

Αγνό και χωρίς καμία επεξεργασία, το αλάτι μας παραμένει φυσικό.

Ο Μύλος αλατιού Xiros Αλάτι Μεσολογγίου 85gr Xiros Αλάτι Μεσολογγίου περιέχει τις απαραίτητες για τον οργανισμό  ποσότητες χλωριούχου νατρίου και άλλων πολύτιμων ιχνοστοιχείων. Χαρίστε στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας το πολυτιμότερο δώρο της φύσης, τον “μύλο” της ζωής!!

Με το μύλο μας μπορείτε να απολαύσετε το αγνό αλάτι Μεσολογγίου και στην συνέχεια να τον ξαναγεμίσετε όσες φορές θέλετε. Τα προϊόντα μας είναι 100% από ελληνικό θαλασσινό αλάτι από τις αλυκές του Μεσολογγίου. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά ροής, αντισυσσωματικά τα οποία περιέχονται στο κοινό αλάτι.